Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els professionals dels CAP promouen la salut cardiovascular als Mercats de Reus

Aquest dimecres faran una activitat comunitària al Mercat del Carrilet i, el divendres, un taller per promoure bon hàbits alimentaris al Mercat Central

Imatge d'arxiu d'una activitat al Mercat del Carrilet, amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis Imatge d'arxiu d'una activitat al Mercat del Carrilet, amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis REUS.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Desembre 2022 20:56

Les activitats de salut comunitària dels centres d’atenció primària de Reus s’acosten aquesta setmana al Mercat del Carrilet i al Mercat Central per promoure la salut cardiovascular entre els clients i paradistes, amb accions de cribatge i educació. Les jornades també servira n per recollir fons per La Marató.

Dimecres 14, La Marató batega al Mercat del Carrilet

L’equip de professionals del CAP Marià Fortuny de Reus durà a terme aquest dimecres, 14 de desembre, una activitat comunitària al Mercat del Carrilet, entre les 10 h i les 13 h, per promoure els hàbits saludables i col·laborar amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquest any La Marató “batega per la salut cardiovascular” i els professionals del CAP Marià Fortuny han preparat una activitat comunitària per informar de com prevenir les malalties cardiovasculars i realitzaran controls de pressió arterial i de glucosa, donaran consells sobre la importància de l’exercici físic i l’alimentació i alhora recolliran fons per la Marató d’enguany.

Divendres 16, activitats de salut al Mercat Central

D’altra banda, els professionals del CAP Sant Pere seran divendres 16 de desembre al Mercat Central, de 9.30 h a 13 h, per fer també una activitat comunitària relacionada amb la salut cardiovascular: amb un taller per promoure bon hàbits alimentaris, conèixer els aliments cardioprotectors i consells per portar un estil de vida més saludable. L’esport i l’activitat a l’aire lliure també seran un dels temes de la jornada de salut al Mercat Central. Com dimecres, aquesta activitat també recollirà fons per La Marató.

Aquestes activitats s’emmarquen en la iniciativa 'Salut i Mercat' dels Mercats de Reus amb la col·laboració dels centres d'assistència primària de la ciutat i la Regidoria de Salut i Ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: