Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Noves sales de cirurgia sense ingrés al Joan XXIII

L'hospital de Tarragona espera arribar a fer-hi 6.000 intervencions anuals

La nova sala d'atenció postquirúrgica per a infants a la renovada àrea de cirurgia sense ingrés La nova sala d'atenció postquirúrgica per a infants a la renovada àrea de cirurgia sense ingrés ICS
Salut El Punt Avui
Dimarts, 04 abril 2017 07:59

L'hospital Joan XXIII de Tarragona va posar ahir en funcionament la renovada àrea de cirurgia major ambulatòria –és a dir, la destinada a les operacions que no requereixen l'ingrés del pacient–, que ha permès que el centre sanitari passi de tres a quatre sales d'operacions.

La remodelació ha suposat una ampliació del servei dels 700 metres quadrats que tenia abans a 900 metres quadrats. Així, s'ha reordenat tot el bloc quirúrgic i ha permès, a banda de guanyar una altra sala, implantar-hi la tecnologia actual en el sector sanitari. El nou bloc de cirurgia major ambulatòria està plantejat també amb l'objectiu de multiplicar l'activitat en aquesta àrea de l'hospital Joan XXIII. Així, s'espera que es pugui passar a fer un total de 6.000 intervencions cada any, unes 2.000 més de les que es feien abans de les obres d'ampliació. Cada dia, per tant, es podran programar entre vuit i deu intervencions més sense ingrés del pacient.

Entre els diferents serveis de què disposa la nova àrea, s'inclou un espai per al pacient amb sales d'espera, vestidor, banys i dutxes, i també una sèrie d'espais tècnics que inclouen, a banda de les quatre sales d'operacions, una àrea de preanestèsia, una zona de reanimació i una sala d'adaptació al medi per a adults i també per a intervencions en infants. A l'àrea també hi ha una zona destinada al descans del personal que hi treballi, així com espais d'emmagatzematge i sales reservades per a les feines administratives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: