Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La Xarxa Vendrellenca en contra dels càrrecs de confiança"

Opinió Federació Xarxa Vendrellenca
Dimecres, 28 Juny 2023 08:39

L’entitat veïnal Federació Xarxa Vendrellenca considera que la situació econòmica del municipi i les seves necessitats requereixen que no hi hagi càrrecs de confiança que suposen a l’erari públic 150.000 € de despesa reservada en cada pressupost es designin o no es designin.

L’entitat veïnal considera que la creació de la figura dels càrrecs de confiança amb una dotació econòmica que ronda els 150.000 euros amb les despeses de seguretat social, no hauria d’haver-se aprovat donat que considera que les 11 persones que conformen el Govern municipal amb els respectius equips tècnics de cada àrea, son més que suficients per gestionar el municipi.

L’entitat deixa palès que tenir designada la figura del càrrec de confiança, encara que no hagin sigut designats, suposa el bloqueig dels diners durant tot l’any per quan algun grup decideixi crear-lo. Per aquest motiu, des de la Federació d’entitats s’insta als dos grups de l’equip de govern, el Patit Popular (PP) i el Partit dels Socialistes (PSC), a que aclareixin si tindran durant el mandat un càrrec de confiança i si no fos cas que al pròxim ple anul·lin la seva figura per tal de garantir els 150.000 euros per despesa corrent per l’ajuntament.

L’entitat veïnal presentarà un expedient demanant formalment que contestin a la qüestió per escrit i diguin si tiraran endavant la seva retirada.

Federació Xarxa Vendrellenca

Federació Xarxa Vendrellenca

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: