Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Font demana celeritat a l'Estat per fer efectiu l'acord de desviament dels camions de l'N-340 a l'AP-7

El secretari de Mobilitat i Transports recorda que l'aplicació del 155 permetria que el conveni es pugui signar entre els ministres de Foment i Interior

El camió i un tros del turisme on viatjaven ahir les tres víctimes mortals en l'accident de trànsit a Coma-ruga El camió i un tros del turisme on viatjaven ahir les tres víctimes mortals en l'accident de trànsit a Coma-ruga SÍLVIA JARDÍ / ACN
Mobilitat ACN
Dilluns, 05 Febrer 2018 12:42

El secretari de Mobilitat i Transports de la Generalitat, Ricard Font, ha demanat "celeritat" al govern de l'Estat per implementar l'acord pel qual s'estableix el desviament obligatori de camions de l'N-340 a l'AP-7 des d'Alcanar (Montsià) fins a Vilafranca del Penedès. Font ha explicat que a la tardor es va tancar l'acord amb el ministeri de Foment i que la mesura s'havia de fer efectiva a partir de l'1 de gener. "Demanem que s'escurcin els terminis per permetre les bonificacions pactades i el desviament obligatori.

L'aplicació del 155 permetria que el conveni el signessin els ministres De la Serna i Zoido", ha exigit en declaracions a l'ACN. Font ha recordat que la mesura que, hauria de ser temporal fins aconseguir un desdoblament de l'N-340 al territori, es fa per millorar la seguretat de la carretera i evitar accidents com el d'aquest diumenge amb tres víctimes mortals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: