Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la 1a Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp

L’espai oferirà sinèrgies entre les empreses que cerquen talent i els joves que busquen oportunitats laborals

Imatge de la presentació de la 1a Fira d'Ocupació de Valls i l'Alt Camp Imatge de la presentació de la 1a Fira d'Ocupació de Valls i l'Alt Camp AJUNTAMENT DE VALLS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 02 Mai 2024 10:31

El director i secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Carles Solé, i la presidenta de IMDL Vallsgenera i regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Rosa Rovira, han presentat la 1a Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp. Una primera edició de la Fira que tindrà lloc al Pavelló Xavi Tondo i Volpini del Fornàs, dijous 9 de maig, en horari de 9 a 14 hores.

La Fira pretén connectar les empreses de la demarcació amb les persones desocupades o que volen fer un canvi laboral. A l’espai s'hi podran trobar ofertes laborals de les empreses del territori de totes les famílies professionals que tenen estudis als centres formatius de la comarca. Les empreses presents podran interactuar amb les potencials candidates que es vulguin contractar.

L'empresa també disposarà d’un espai per donar-se a conèixer i exposar les necessitats laborals existents. A més, també hi haurà un espai d'atenció individualitzada per a l'orientació laboral, orientació acadèmica i suport a l'acreditació de competències, entre d'altres. També es faran uns tallers dinàmics per a la recerca d'ocupació com ara "Claus per a una recerca de feina amb èxit", "Vols que es llegeixin el teu currículum?" i " Com pots convèncer al teu entrevistador que ets la persona ideal", " la IA per trobar feina".

Les empreses que vulguin més informació, poden contactar amb Carles Solé, director i secretari general de la Cambra de Comerç de Valls trucant al 977 600 909, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Totes les persones interessades en assistir es poden inscriure omplint aquest formulari.

Empreses inscrites

A hores d’ara ja hi ha inscrites empreses com Essity, Europastry, Revlon, Hormipresa, Griffth Foods, Fundació Vilaniu o Andreu Manteniment, entre d’altres. A la Fira s’hi podran trobar tota mena de sectors, des de les indústries del territori i companyies de la restauració i alimentació, fins a empreses al servei a les persones i serveis a les empreses.

Des de l’organització es preveu que en prenguin part unes 25 empreses, amb més d’un centenar d’ofertes laborals. Pel que fa a assistents, es preveuen més de 300 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: