Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus viu la Fira de Sant Jaume 2022

La Fira ha anat consolidant un model lúdic que potencia el caràcter de "Fira de nit a Reus"

Un any més, els grans protagonistes de la Fira de Sant Jaume són els cavalls Un any més, els grans protagonistes de la Fira de Sant Jaume són els cavalls REUS.CAT
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juliol 2022 00:32

El Parc de la Festa acull aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Sant Jaume, organitzada per Reus Promoció i l'Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona. La Fira, que s'ha inaugurat aquest divendres, a les 21:00 h, l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i es farà els dies 22, 23 i 24 de juliol.

La Fira de Sant Jaume s’organitza amb l’objectiu de mantenir viva una de les tradicions més antigues de Reus i un dels certamen firals més antics de Catalunya, que té els seus orígens en l’any 1343, quan el rei Pere III va concedir a la ciutat el dret per organitzar-la. En aquest sentit, cal destacar que la fira de Sant Jaume commemora aquest any el seu 677 aniversari, sent una de les fires més antigues de Catalunya.

La Fira ha anat consolidant un model lúdic que potencia el caràcter de “Fira de nit a Reus”. En horari de tarda-vespre, de 19:00 h a 24:00 h, l'edició d'aquest any presenta un programa orientat molt especialment als aficionats als cavalls i al públic familiar. Per facilitar l'accés al públic, cal recordar que l'entrada a la fira és gratuïta i que disposa d'una extensa zona d’aparcament.

Un any més, els grans protagonistes de la Fira de Sant Jaume són els cavalls, ja que en el marc de la fira s’organitza la Fira del Cavall. Altres activitats destacades són els tradicionals Sopars a la fresca, elaborats amb productes de proximitat, l’esperada Cursa de portadors de sacs d'avellanes. Les actuacions musicals, la cursa nocturna de Sant Jaume i les passejades en poni pels més petits són altres de les activitats que complementen el programa d’aquesta nova edició de la Fira.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: