Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ExpoReus genera un impacte econòmic d’11,5 milions d’euros

La xifra del 2017 suposa 4 milions més que l’any anterior, l’augment de les vendes se centra en el sector de l’automoció

Imatge de l'edició d'expoReus 2017 Imatge de l'edició d'expoReus 2017 CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 13:22

Un estudi de firaReus posa de manifest que l’última edició d’expoReus ha generat un impacte econòmic d’11,5 milions d’euros, 4 milions més que l’any anterior, a partir de les dades aportades per 74 expositors i més de 1500 visitants. L’automoció ha estat el sector que més a contribuït a aquest increment, ja que ha crescut tant en marques com en metres quadrats. En aquesta edició, els expositors de cotxes han obtingut un nivell de vendes mitjanes d'uns 420.000 €, xifra que supera els 300.000 € de l'any anterior.

El president del comitè executiu de firaReus, Isaac Sanromà explica que ‘els resultats de l’estudi avalen que expoReus és una fira amb un alt grau de fidelitat, el 85% dels visitants asseguren que tornaran en el futur’. Pel que fa als expositors, un 90% dels que participen en la fira asseguren que repetiran en les pròximes edicions.

Les valoracions positives han augmentat respecte a l’any anterior per part dels expositors, que valoren aspectes com la superfície d’exposició o la seguretat. Pel que fa al visitant, els aspectes més ben valorats són els horaris, la neteja i la durada de la fira. També s’ha observat un augment de l’edat mitjana dels visitants, que se situa al voltant dels 37, les parelles i les famílies amb fills són el perfil de grup majoritari de la fira. Entre els motius per visitar la fira, un 66% dels enquestats ho fan per tradició i un 30% ho fa per informar-se sobre algun producte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: