Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

ExproReus ampliarà espais i marques d’automoció

Renault i Dacia s’incorporen al catàleg de la històrica fira multisectorial de Reus

Una imatge de l'ExproReus de l'any passat Una imatge de l'ExproReus de l'any passat CEDIDA
Fires i Congressos
Dijous, 21 Setembre 2017 08:56

La fira ExproReus incorpora enguany dues noves marques d’automoció, Renault i Dacia, i amplia l’espai destinat a la venda de vehicles fins a arribar als 10.000 m². D’aquests metres quadrats d’exposició, 500 estan destinats a motocicletes i 800 als vehicles industrials i de maquinària. Ja en la darrera edició del 2016 es va ampliar la superfície d’exposició d’automoció, incorporant-hi el carrer Bèlgica fins a enllaçar amb el carrer Cambra de Comerç.

Sector amb tradició

D’aquesta manera, a ExproReus es podran trobar enguany un total de 32 marques d’automoció: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen i Volvo.

Pel que fa a les motocicletes, també es podran trobar les principals marques d’aquest sector: BMW, Ducati, Harley, Honda, Yamaha, Kymco, KTM, Piaggio, Suzuki o Triumph, entre altres.

El president del comitè executiu d’ExproReus, Isaac Sanromà, va assegurar ahir que l’automoció té “una gran tradició a ExproReus, és un dels sectors que més valoren els visitants i troba un aparador de gran repercussió en aquesta fira”. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, va destacar “el creixement constant d’aquesta fira, que continua incorporant marques d’automoció coincidint amb l’aniversari dels 75 anys de la seva creació”.

Inici de treballs

Aquesta setmana han començat els treballs de muntatge d’ExproReus. La fira multisectorial obrirà les portes de l’11 al 15 d’octubre i ocuparà un total de 23.000 m² sumant els espais del recinte interior i l’exterior, i hi haurà aproximadament 200 expositors, una xifra similar a la de l’edició de l’any passat.

La fira multisectorial ExproReus és una de les trobades d’aquest tipus més consolidades de Catalunya, amb una gamma de productes variats: des de vehicles fins a mobiliari, tecnologia i alimentació. En les darreres edicions s’ha apostat, bàsicament, per l’automoció i l’oferta gastronòmica.

75 anys

Amb l’edició d’enguany farà 75 anys que es va fer la primera fira (el 1942), aleshores sota la dictadura. En aquella edició, la trobada comercial es va desenvolupar als terrenys de l’antic velòdrom, el passeig Sunyer i les naus d’una empresa tèxtil. Concretament, hi van prendre part 82 empreses que majoritàriament formaven part del sector agrícola. En un principi, la fira es feia cada sis anys, un període que es va anar escurçant fins que la trobada va passar a ser anual l’any 1985. Les actuals instal·lacions de Fira de Reus i el seu entorn al Tecnoparc són l’escenari de la celebració de l’ExproReus des del 2011.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: