Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les invitacions per als actes tradicionals principals de Santa Tecla tindran una fiança de dos euros

La distribució de les invitacions pels actes de la plaça de la Font, la plaça de la Pagesia i el Retaule de Santa Tecla s'iniciarà el dimecres 15 de setembre

Les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla comportaran una fiança de 2 euros Les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla comportaran una fiança de 2 euros MANEL R. GRANELL / AJ. DE TARRAGONA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 09 Setembre 2021 08:28

L'Ajuntament de Tarragona ha introduït canvis en les dates de distribució d'invitacions dels actes de Santa Tecla. La distribució de les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla prevista per aquest divendres dia 10, s'iniciarà el proper dimecres 15 de setembre, a les 11 h.

La distribució d’invitacions per a la resta d'actes gratuïts que estava prevista pel dimecres 8 de setembre, s'activarà aquest divendres 10 de setembre a les 11 h.

Pels espectacles i activitats que es posaran en circulació el dimecres 15 de setembre, serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l’activitat. Les reserves de les invitacions es faran a través d'entrades.tarragona.cat i caldrà que cada persona s’identifiqui mitjançant el seu DNI i correu electrònic.

Cada persona podrà reservar un màxim de 6 localitats que, en el cas dels actes a la plaça de la Font (excepte el Pregó), només es podran reservar en blocs de 6 o 4 invitacions. Els nens i nenes menors de 3 anys no necessiten invitació i, per tant, poden accedir a les activitats sense restriccions. Es recomana accedir a l'espai dels actes amb la màxima antelació possible (en el cas de la plaça de la Font, es podrà fer a partir d’una hora abans de l’inici de cada activitats).

Fins a l’hora fixada per a l’inici de les reserves de les invitacions, l’accés al lloc web entrades.tarragona.cat estarà tancat, per tant accedir amb anterioritat al sistema no significarà cap avantatge a l’hora d’obtenir les localitat.

Des de l'Ajuntament de Tarragona, s'apel·la a la responsabilitat ciutadana per tal de fer un ús responsable de les localitats. En aquest sentit i per tal de garantir que la màxima quantitat de ciutadanes i ciutadans puguin tenir accés a les activitats, es demana que, en cas de no poder assistir a algun dels actes dels quals es tinguin invitacions, aquestes es retornin a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: