Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten el Ball de Sederes de Reus, una de les novetats de Sant Pere

L'acte va tenir lloc a la Palma

Presentació del Ball de Sederes de Reus, dissabte passat, a la Palma Presentació del Ball de Sederes de Reus, dissabte passat, a la Palma REUSDIGITAL.CAT
Festa Major Reus Digital
Dilluns, 21 Juny 2021 07:36

Una de les novetats de la Festa Major de Sant Pere d'enguany és la inclusió, al programa, d'un nou acte. Es tracta del Ball de Sederes de Reus, presentat dissabte passat en societat, a la Palma.

Prèvia .reserva d'entrada, els assistents vann poder gaudir d'una nova dansa que evoca les persones treballadores de les indústries sederes de la ciutat de principis del segle XX, i que ha estat concebuda per incorporar-la al Seguici Festiu local.

Es tracta d'una iniciativa que han impulsat un grup de dones reusenques, amb experiència en altres elements de la Festa Major, on les cordes pretenen evocar fils i telers de l'activitat que les professionals duien a terme a les fàbriques tèxtils que van proliferar a la capital del Baix Camp en plena expansió industrial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: