Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vinyols entra en els dies centrals de la festa major

Aquesta nit arriba el Caterineta Tour, amb el concert de La Banda del Coche Rojo

La Banda del Coche Rojo protagonitzarà el concert d’aquesta nit La Banda del Coche Rojo protagonitzarà el concert d’aquesta nit CEDIDA
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 24 Novembre 2017 08:48

Santa Caterina, patrona de Vinyols i els Arcs, s’escau el 25 de novembre i la vila ho celebrarà amb els actes més tradicionals. Les campanes ja ho anunciaran avui a la tarda i també el pregó de festa major que pronunciarà el doctor Francesc Josep Ferrer i Masip. Ell també serà l’encarregat d’encendre la traca que donarà pas al correfoc dels Diables de Riudoms. La nit s’allargarà amb el Caterineta Tour, acompanyat de xaranga, i el concert de La Banda del Coche Rojo.

Demà, a la sortida de la missa major, ballaran els gegants, i a la tarda hi haurà la processó en honor de la patrona. L’orquestra Nuevo Saturno s’ocuparà del concert i el ball. Finalment diumenge es representarà l’obra Descalços pel parc, de la companyia riudomenca Dramèdia Teatre. Les cites esportives i les activitats infantils completaran el programa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: