Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quim Masferrer, pregoner a Cambrils

La festa major arrencarà oficialment avui al vespre amb les paraules del popular ‘Foraster’

A la Nit de Foc hi participaran una desena de colles de diables i el seu bestiari A la Nit de Foc hi participaran una desena de colles de diables i el seu bestiari ARXIU/ EL PUNT AVUI
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 01 Setembre 2017 08:33

Una cercavila i l’actuació de les entitats festives a la plaça de l’Ajuntament donaran pas aquest divendres, a les 21h, al pregó de festa major, que pronunciarà l’actor i director de teatre Quim Masferrer. Serà el tret de sortida oficial a les festes de la Mare de Déu del Camí, que proposen activitats fins al 17 de setembre. Algunes de les cites més esperades seran aquest mateix cap de setmana, com ara la 26a Nit del Foc, que dissabte omplirà els carrers del nucli antic de diables i guspires. La festa començarà a les 18h amb el correfoc infantil, que incorpora la Farnaqueta, una nova bèstia de foc de la colla gegantera Tota l’Endenga. A les 22:30h, una desena de colles de diables i bèsties de foc iniciaran el seu recorregut infernal fins a la plaça del Setge, on es farà l’encesa final i l’espectacle pirotècnic. La nit s’allargarà al parc del Pinaret amb l’Orquestra Mitjanit.

L’endemà la cita serà a la plaça de la Vila amb la diada castellera, que inclourà les actuacions dels Xiquets de Cambrils, els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo. Durant la setmana es multiplicaran els actes infantils, i dijous que ve, vigília de la Mare de Déu del Camí, l’activitat tornarà a guanyar intensitat amb la recepció institucional a les Maria del Camí, la Pujada de la Galera amb el Marquès de los Vélez i el Boc de Vandellòs i el concert de Miquel del Roig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: