Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'obra 'Hoy puede ser mi gran noche' exhaureix entrades en la seva estrena a Catalunya

La 9a edició del FITT programa onze espectacles i supera la venda d'abonaments de l'any passat

Les actrius Noemí Rodríguez i Darlene Rodrígue actuant en l'obra 'Hoy puede ser mi gran noche' al FITT, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona Les actrius Noemí Rodríguez i Darlene Rodrígue actuant en l'obra 'Hoy puede ser mi gran noche' al FITT, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Espectacles ACN
Divendres, 02 Setembre 2022 09:34

L'obra 'Hoy puede ser mi gran noche', de la companyia Teatro En Vilo, ha penjat el cartell d'entrades exhaurides al FITT, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona. L'espectacle, que s'estrena a Catalunya, ha captivat el públic que s'ha aplegat al Palau de Congressos. La 9a edició del FITT ha programat onze espectacles, de dotze companyies d'àmbit nacional i internacional, que actuaran en diferents espais i teatres de la ciutat fins a aquest dissabte. El seu director, Joan Negrié, ha celebrat que en el segon dia de certamen ja s'han superat les vendes dels abonaments de l'any passat -quan es van vendre el 70%. "Les xifres són espectaculars, millors que mai, es nota que el públic vol tornar a consumir teatre", ha valorat a l'ACN.

Les actrius Noemi Rodríguez i Darlene Rodríguez han entrat a escena amb una cançó de Sergio Dalma i han arrencat així un viatge cap al passat. D'aquesta manera, han desplegat la seva poètica teatral, la irreverència, la tendresa i l'humor per acostar als espectadors la batalla entre l'extraordinari i l'ordinari, les gestes i les derrotes de la protagonista. "És un cant a la vida, una lluita per les il·lusions, pels somnis que tenim de petits, també dels desenganys i per lluitar per allò que sempre has volgut de petit", ha afirmat Negrié. L'obra ha exhaurit els més de 250 seients de la sala Eutyches del Palau Firal.

A banda, el director del festival ha explicat que s'han programat onze propostes en els quatre dies de certamen i ha celebrat que les dues funcions del primer dia i les d'aquest dijous – 'La Iaia' i 'Hoy puede ser mi gran noche', hagin esgotat les localitats. "No podem estar més contents", ha dit Negrié. Enguany, els espectacles del FITT se centren en la celebració del retorn a la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia i les restriccions. "Volíem celebrar la retornada, la comunió del públic amb el teatre, celebrar l'acte d'anar a xalar d'un espectacle", ha remarcat.

Pel que fa a la resta de programació, Negrié ha destacat l'obra 'El Mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai', que es representarà aquest divendres al Teatre Tarragona. Es tracta d'una coproducció del FITT amb el Teatre Nacional de Catalunya, de Xavier Bobés i Alberto Conejero. "Narra la història d'un professor de Mont-roig del Camp, Antoni Benaiges, que explica als nens d'una escola de Burgos com era el mar durant la Guerra Civil, i els hi parlava del mar de Tarragona. Crec que serà molt emotiu i és un muntatge espectacular", ha tancat el director.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: