Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cançons i poemes populars del flamenc per tancar el cicle 'Accions en Poesia' de Vila-seca

L'actuació tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre, a les 20:30h, al Jardí de la Biblioteca de Vila-seca

L'últim espectacle anirà a càrrec de Mistó, format pel cantaor Miguel de la Tolea i la guitarra flamenca de Tuto Fernández L'últim espectacle anirà a càrrec de Mistó, format pel cantaor Miguel de la Tolea i la guitarra flamenca de Tuto Fernández ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 01 Setembre 2022 12:18

Aquest dijous 1 de setembre, a les 20.30 h i al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, tindrà lloc el darrer espectacle d''Accions en Poesia' d'aquest estiu. 'Cançons i poemes populars del flamenco' és el títol d’aquest últim espectacle que anirà a càrrec de Mistó, format pel cantaor Miguel de la Tolea i la guitarra flamenca de Tuto Fernández.

Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, el cicle 'Accions en Poesia' és una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca que s'inicià el passat 14 de juliol amb “Temps fràgils”, a càrrec de l’actor Jordi Boixaderas, que va ser acompanyat pel músic Miquel Jordà. El passat 11 d’agost va tenir lloc el segon espectacle, que va anar a càrrec de Clàudia Torres, la qual va interpretar versos i cançons d’autors d’Iberoamèrica com ara Mario Benedetti, Octavio Paz o Gabriela Mistral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: