Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FITT substitueix l'espectacle 'Misericordia' per malaltia d'una actriu

En el seu lloc, es representarà 'Ballarina', de la mateixa directora italiana Emma Dante, el dijous 1 de setembre, a les 21.30h, al Teatre Tarragona

En el seu lloc, es representarà 'Ballarini', de la mateixa directora italiana Emma Dante, el dijous 1 de setembre, al Teatre Tarragona En el seu lloc, es representarà 'Ballarini', de la mateixa directora italiana Emma Dante, el dijous 1 de setembre, al Teatre Tarragona CARMINE MARINGOLA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Agost 2022 20:24

Per malaltia d’una de les actrius de la companyia Sud Costa Occidentale, l’espectacle 'Misericordia', de la reconeguda directora italiana Emma Dante, previst pel divendres, 2 de setembre, a les 21.30h, al Teatre Tarragona, no es podrà veure en aquesta edició del Festival Internacional de Tarragona (FITT) – Noves Dramatúrgies.

En el seu lloc, es representarà 'Ballarini', de la mateixa directora Emma Dante i que forma part de la seva trilogia 'Degli Occhi'. Aquest espectacle és una estrena absoluta a tot l’Estat espanyol. Però per motius de logística de la mateixa companyia, Ballarini es veurà el dijous, 1 de setembre a les 21.30h al Teatre Tarragona.

Per tant, 'El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai', de Xavier Bobés i Alberto Conejero, passa a representar-se el divendres, 2 de setembre a les 21.30h al Teatre Tarragona.

Des del FITT – Noves Dramatúrgies demanen disculpes als espectadors que es vegin afectats amb aquests canvis. L’equip del FITT es posarà en contacte amb tots/es aquells/es per tal de poder oferir qualsevol solució en cas que fos necessari. Estaran al servei dels espectadors per qualsevol dubte al telèfon al 977 22 20 14 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: