Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les havaneres també tindran el seu espai als 'Dijous d'estiu' del Morell

Els reusencs Grup Balandra actuaran, aquest dijous 18 d’agost, a les 22 hores, al Jardí de l’Ajuntament

El Grup Balandra El Grup Balandra CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Agost 2022 18:25

Les havaneres sempre tenen el seu lloc als 'Dijous d’estiu' del Morell. En aquest cas, serà amb els reusencs Grup Balandra, un quartet que farà un repàs de la música marinera i de taverna més nostàlgica i tradicional, però també oferirà nous punts de vista amb adaptacions de Txarango o Quico El Célio. Un bon maridatge de ritmes que ens acostarà a la música més estiuenca que hi ha. El concert tindrà lloc aquest dijous 18 d’agost, a les 22 hores, i al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els 'Dijous d’estiu', que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà dijous 25 d’agost, a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal, amb cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Encanto'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: