Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exhaurides les entrades pels concerts de Miki Núñez i Doctor Prats a Valls

Encara poden reservar-se entrades per l'actuació de la Nova Blanes Orquestra i per visitar La Casa Petita de la Festa

Doctor Prats actuarà el 24 d'octubre al Centre Cultural de Valls Doctor Prats actuarà el 24 d'octubre al Centre Cultural de Valls ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Octubre 2020 18:29

Les localitats disponibles per assistir als concerts que oferiran Miki Núñez i Doctor Prats a la Fira de Santa Úrsula de Valls han quedat exhaurides en poca estona. Aquest dimecres 7 d'octubre, a les 10h, s'ha posat a la venda el primer bloc d'entrades a disposició del públic que, a més d'aquests concerts, també inclou les entrades per l'actuació de la Nova Blanes Orquestra i la visita a La Casa Petita de la Festa.

El proper divendres 23 d’octubre serà Miki Núñez el cantant que pujarà a l’escenari del Centre Cultural, amb tots els seus ritmes que abasten des l'escena mestissa catalana fins al soul, l'ska, el reggae o el pop llatí. Dissabte 24 agafarà el relleu la banda Doctor Prats, un dels grups que no s’ha cansat de pregonar que “tot anirà bé”, presentant ara un espectacle d’alt voltatge empeltat d’esperança. Diumenge 25 el mateix escenari del cultural comptarà amb els compassos per a unes altres generacions, protagonitzats pel concert de tarda de l’Orquestra Nova Blanes.

El Centre Cultural en serà l’escenari principal, amb entrades simbòliques entre 3 i 1 € i recaptacions que es destinaran a la Fundació La Marató que enguany dedica l’esdeveniment solidari a la lluita contra la covid-19.

Reserva d’entrades

Les entrades es podran aconseguir a través del canal on line www.valls.cat les 24 hores del dia, presencialment en les taquilles centrals del Teatre Principal, en els accessos dels diferents espais si hi ha disponibilitat, i en algunes adreces electròniques que figuren en el programa d’actes quan es tracta d’entitats que gestionen actes directament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: