Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Sírex reviuen joventuts a l’'Estiu a la Pedrera' de Roda

El dia anterior, el pianista Carles Cases emociona amb un concert íntim a la plaça de l'Església

El cantant de Els Sírex "Leslie", mirant cap al cel durant el concert de dissabte passat a la Pedrera de l'Elies El cantant de Els Sírex "Leslie", mirant cap al cel durant el concert de dissabte passat a la Pedrera de l'Elies AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Agost 2020 18:02

Els Sírex, la mítica banda de pop rock espanyol dels anys seixanta, va rejovenir la Pedrera de l’Elies de Roda de Berà el passat dissabte a la nit amb un concert en el que els seus membres van demostrar que l’edat és només un número.

Amb un esperit incansable sobre l’escenari, amb la seva gira 'Que nos quiten lo bailao' la banda catalana va recordar totes aquelles cançons que els van portar a l’èxit, ara fa més de mig segle, així com alguns dels temes nous.

Antonio Miquel Cervero, líder i vocalista de la banda, conegut popularment com "Leslie", es va mostrar encantat de poder actuar a Roda de Berà, “després de dinou concerts suspesos”, i amb un públic “tan catxondo”, com va dir.

Els assistents van tornar a omplir l’aforament, mantenint la distància de seguretat. No van poder omplir la pista de ball, com segur els hagués agradat, degut a les restriccions per la Covid-19, però asseguts a les seves cadires ho van donar tot amb les cançons de la seva joventut.

La darrera cita d’aquest cicle de l’'Estiu a la Pedrera' serà el proper 29 d’agost, a les 22:00h, amb la projecció de la selecció FIC-CAT, amb el film 'La vida sense la Sara Amat', de Laura Jou, premi del públic i millor direcció de fotografia de l’edició de 2019 del festival.

Carles Cases emociona amb el nou format Strings Band

El passat divendres a la nit rodencs i visitants van poder gaudir a la plaça de l’Església d’un concert de proximitat, íntim i únic, del pianista i compositor Carles Cases. Va estar acompanyat pel violí d’Alberto Reguera i el violoncel d’Sveta Trushka, amb un format que ha batejat com Strings Band.

Cases va fer un recorregut per les seves millors obres i bandes sonores més rellevants dels seus trenta anys de carrera musical, amb noves versions i arranjaments escrits especialment per aquesta formació de tres instruments tan especial i única.

Carles Casas plaça Església Roda

El compositor havia visitat Roda de Berà l’any 2014 per recollir el Premi Honorífic de la 7a edició del FIC-CAT, dedicada a les bandes sonores, en ser el compositor més important de bandes sonores del cinema català amb més d’una setantena de temes composats per al cinema al llarg de la seva carrera.

Els músics van aconseguir completar l’aforament màxim permès, i l’Ajuntament va garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i higièniques per la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: