Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival de l'Associació de Músics es trasllada al Teatre Auditori del Camp de Mart

L'Ajuntament i l’aMt han decidit traslladar les actuacions musicals del 18 d’agost previstes a la Capsa de Música de la Tabacalera

Quico Pi de la Serra presentarà 'Cançons de combat', el dimarts 18 d'agost, en el marc del 21è Festival de l'aMt, al Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona Quico Pi de la Serra presentarà 'Cançons de combat', el dimarts 18 d'agost, en el marc del 21è Festival de l'aMt, al Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona ARXIU / BARNASANTS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Agost 2020 21:18

Després d’analitzar l’acord del Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud per respondre a la situació d’especial risc derivada de casos positius per Covid-19, fet públic aquest divendres 14 d’agost, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) han decidit de comú acord, traslladar les actuacions del 21è Festival de l'Associació de Músics de Tarragona del 18 d’agost, previstes a l’Antiga Tabacalera/Capsa de Música, al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Les invitacions ja gestionades serveixen per la nova ubicació; i la gestió d’invitacions segueix oberta i operativa. A continuació exposem com queda la programació del festival del 18 d’agost.

Els dos actes previstos dimarts al migdia mantenen ubicació i horari:

12 h Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Portes obertes per conèixer la Capsa de Música. Voleu saber com funciona aquest equipament municipal gestionat per l’Associació de Músics de Tarragona? Activitat limitada a l’aforament de l’espai. És obligatori l’ús de mascareta.

13 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Concert amb Soul Fury (Tgn / Cat)  Covers-Rock-Soul-Blues.

Concerts i nous horaris al Teatre Auditori del Camp de Mart

En alguns concerts s’ha fet un petit retoc horari per tal de poder acabar a la 01.00h.

20.30 h. Medusa (Camp de Tarragona / Catalunya) Autor-Jazz.

21.30 h. Maria Jaume Martorell (Mallorca/ Illes Balears)  Cantautora-Folk íntim.

22.45 h. Quico Pi de la Serra trio (Barcelona / Catalunya)  Cançons de Combat.

0.15 h. Guillem Anguera duo (Camp de Tarragona/ Catalunya)  Músiques del Mon.

Tots els concerts tenen l'aforament limitat i cal reservar la invitació prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’aforament final al festival augmentarà amb la nova ubicació, però sempre es respectaran les  recomanacions sanitàries, com l'ús obligatori de mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: