Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Masdéu, aquest diumenge al Convent de les Arts d'Alcover

El reusenc revisita Whiskyn's en un concert d'homenatge als 25 anys de la banda

Joan Masdéu presentarà diumenge 'La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys'   Joan Masdéu presentarà diumenge 'La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Agost 2020 09:38

En el marc dels actes de Cultura Alcover estiu, aquest diumenge 16 d'agost a les 22h, el Convent de les Arts serà l'escenari del concert del reusenc Joan Masdéu, coincidint amb la festivitat de Sant Roc.

L’octubre de 2019 es compleixen 25 anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissolució del grup. Joan Masdéu va liderar la banda durant tota la seva trajectòria, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i de la primera dècada dels dos mil. Joan Masdéu va emprendre el 2010 la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017).
 
Amb motiu d’aquest vint-i-cinquè aniversari, el setembre de 2019 el músic reusenc publica el seu nou disc 'La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys' per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornen a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren i Berenguer Aina als teclats i la percussió.
  
Les entrades només es venen anticipadament a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. Preu: General - 5€ / Carnet CA - 3€

Recordar que és obligatori l'ús de mascareta i seguir, en tot moment, les recomanacions de seguretat i higiene per a fer front a la propagació de la Covid19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: