Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Sirex reviuran els anys 60 a l’escenari de l’'Estiu a la Pedrera' de Roda

L'històric grup presentarà, el dissabte 15 d'agost, el disc 'Que nos quiten lo bailao', on per primer cop canten tres cançons en català

Els Sirex, en un imatge d'arxiu Els Sirex, en un imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Agost 2020 17:49

Aquest cap de setmana torna una nova proposta del cicle 'Estiu a la Pedrera', que té lloc a l'escenari de la Pedrera de l'Elies de Roda de Berà. En aquesta ocasió els protagonistes seran Els Sírex, aquest dissabte 15 d'agost, a les 22h.

La mítica banda dels anys 60 torna als escenaris mig segle després de la seva eclosió amb una gira per presentar el disc 'Que nos quiten lo bailao', on per primer cop canten tres cançons en català. Al concert no hi faltaran cançons mítiques com 'Si yo tuviera una escoba'.

La Pedrera de l'Elies

La Pedrera de l’Elies de Roda de Berà torna a omplir-se aquest estiu de música i cultura. Arran de l’èxit assolit en les darreres edicions, la regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, ha tornat a programar espectacles, concerts i projeccions en aquest escenari incomparable de Roda de Berà.

Enguany sonarà amb ritmes de jazz, de rumba catalana, de lírica o del pop rock més autèntic de la dècada dels 60. Totes les propostes estan programades les nits dels dissabtes de juliol i agost, i són gratuïtes.

Els concerts s'han programat d'acord amb la garantia de totes les mesures de seguretat a causa de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: