Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Quartet Vivace, aquest divendres al Museu Pau Casals

El concert del cicle 'Música als Jardins', que tindrà lloc a les 19:45h, ha exhaurit les entrades

El Quartet Vivace recordarà al mestre Pau Casals El Quartet Vivace recordarà al mestre Pau Casals MUSEU PAU CASALS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Agost 2020 00:16

Aquest divendres, 14 d'agost, el Museu Pau Casals del Vendrell continua amb el cicle 'Música als jardins', després que el primer concert que va donar el tret de sortida a aquests vespres musicals fos un èxit. En el segon concert de l’edició d’enguany, la formació musical Quartet Vivace actuarà, a les19:45h, als jardins del museu, havent exhurit les entrades.

El Quartet Vivace agrupa quatre joves violoncel·listes diplomats de l'ESMUC que tenen la voluntat de donar a conèixer les obres més conegudes per a violoncel, però també aquelles que ho son menys. Ells són: la Queralt Giralt, l’Emmanuel Niubò, el Guillem Pareja, i el Guillem Vellvé. En aquesta línia, al concert que oferiran presentaran un programa dedicat al violoncel·lista català més universal, Pau Casals, i la formació ens brindarà l’oportunitat d’explorar l’univers sonor del seu temps a través de composicions originals o arranjades per a quartet de violoncels.

Així doncs, el Quartet Vivace té preparat un repertori musical que transportarà i aproparà als seus oients a la gran figura del mestre Pau Casals: J. S. Bach: Contrapunts 1 i 11 de l'Art de la fuga; J. Pahissa: Dos corals d'enyorament; P. Casals: “O vos omnes”; R. Wagner: “Feierliches Stück”;  J. S. Bach: Aria i Gavottes de la Suite per a orquestra núm. 3 en Re major; E. Morera: Melangia; P. Casals: “Nigra sum”.

Les places als concerts dels cicles de 'Música als Jardins' són limitades i s’han de comprar les entrades amb antel·lació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions arran de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: