Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pop metafísic de Ferran Palau envairà el Festival Roca Foradada de Torredembarra

El concert tindrà lloc aquest divendres 14 d'agost, a les 22:30h

Ferran Palau i la seva banda actuarà aquest divendres 14 d'agost al Festival  Roca Foradada de Torredembarra Ferran Palau i la seva banda actuarà aquest divendres 14 d'agost al Festival Roca Foradada de Torredembarra TWITTER / FERRAN PALAU
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 13 Agost 2020 18:57

Ferran Palau serà el protagonista del quart concert del 12è Festival Roca Foradada de Torredembarra. El músic arriba amb una proposta de pop metafísic, que ens presentarà aquest divendres 14 d'agost, a les 22:30h, a la Roca Foradada del Port de Torredembarra. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha presentat enguany un programa que aplega cinc actuacions, entre el 18 de juliol i el 22 d’agost.

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc 'Blanc' (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de 'Kevin', el seu quart disc en solitari. Gravat l’any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de reüll al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

El proxim concert:

Dissabte 22 d’agost, a les 22.30 h, Saphie Wells & Swing Cats (swing).

Mesures de Seguretat

S’aplicaran en la data de cada concert, les condicions que exigeixin les autoritats Sanitàries i el departament de Seguretat i Protecció Civil, en els controls d’accessos i durant l’espectacle, per la prevenció de la Covid-19.

Les entrades

El preu general de les entrades serà de 6 € per concert, mentre que el preu reduït serà de 5 € per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renta mínima d’inserció.

Les entrades es troben a la venda al portal www.torredembarra.cat i, a taquilla, una hora abans de cada concert (pagament amb targeta).

El Festival Roca Foradada l’organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i Port Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: