Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono suspèn la funció de la companyia Zona Zàlata per la vaga

L'obra 'Mixtura 2.0.' havia de representar-se aquest divendres 18 d'octubre a la sala tarragonina

'Mixtura 2.0', de la companyia Zona Zàlata 'Mixtura 2.0', de la companyia Zona Zàlata ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2019 07:50

La Sala Trono de Tarragona s'ha adherit a la vaga general convocada per aquest divendres 18 d'octubre i, per tant, ha anunciat la suspenciò de la funció 'Mixtura 2.0' de la companyia Zona Zàlata, dirigida per Joan Pascual.

Davant la sentència del judici als líders de la societat civil i representants polítics emesa pel Tribunal Suprem dilluns 14 d’octubre, des de la sala "volem expressar el nostre malestar davant la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades". En el comunicat emès, els promotors de la sala expressen que "des del món de la cultura treballem per defensar el dret i la llibertat de pensament i d’expressió i sentim que aquests drets han estat vulnerats".

Finalment, conclouen dient que "volem transmetre també tot el nostre suport als presos i exiliats polítics, als líders cívics catalans i a les seves famílies".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: