Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buhos, VadeBo i Sense Sal, primeres confirmacions del festival l'Acampada Jove 2018

Les entrades ja s'han posat a la venda a un preu de 35 euros els tres dies

Imatge del concert dels Buhos, el novembre passat, a la sala Apolo de Barcelona Imatge del concert dels Buhos, el novembre passat, a la sala Apolo de Barcelona ROSER GAMINAT
Espectacles ACN
Dijous, 01 Febrer 2018 00:03

El festival l'Acampada Jove ha anunciat aquest dimecres els primers tres grups que formaran part del cartell de l'edició d'aquest 2018. Per quart any consecutiu Buhos tornarà al certamen amb el seu toc de rock per presentar el seu últim àlbum 'La Gran Vida'. Els valencians VaDeBo portaran les seves lletres carregades de "lluita" i "compromís social" i Sense Sal pujaran a l'escenari amb el seu nou treball de pop-folk festiu 'Només tenim la veu'.

L'organització ja ha posat a la venda les entrades pel festival a un preu de 35 euros pels tres dies i ha recordat que un any més s'aposta per fer una edició "sense perdre el seu esperit" i apostant per l'oci alternatiu on els joves puguin viure tres dies de "festa", "lluita" i "llibertat". L'Acampada Jove celebrarà la seva desena edició a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: