Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona tanca la gira d'estiu del Ballet de Moscou

'El Llac dels Cignes' es podrà veure, aquest dissabte 30 de setembre, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Escena d''El Llac dels cignes' del Ballet de Moscou Escena d''El Llac dels cignes' del Ballet de Moscou CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 28 Setembre 2017 18:57

El coreògraf i ballarí Timur Fayziev, fundador de la companyia del Ballet de Moscou, ha presentat aquest matí al Palau Firal i de Congressos de Tarragona la darrera actuació de la seva gira d’estiu. Tarragona ha estat escollida per representar 'El Llac dels Cignes', un dels més demanats pel públic. El ballet es podrà veure, aquest dissabte 30 de setembre, a les 21h.

La companyia ha consolidat un públic fidel que s’ha anat guanyant amb una programació estable i variada a la ciutat. Amb un mínim de tres actuacions per any, el Ballet de Moscou hi ha presentat 'El Llac dels Cignes', 'El Quixot', 'Giselle', 'El Trencanous' i 'La Bella Dorment'.

Les entrades estan a la venda per internet o bé es poden comprar directament a taquilla del Palau de Congressos el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Un gran avantatge que ofereix la companyia són els importants descomptes per a grups a partir de 12 persones.

'El Llac dels Cignes' és una bona manera d’iniciar-se en la cultura del ballet per a totes les persones que no n’han gaudit mai; és un dels ballets més famosos i bells i un clàssic que captiva totes les generacions. Pels amants d’aquesta peça és una oportunitat immillorable per reviure la màgia d’aquesta història d’amor amb la força de la música de Txaikovski.

El Ballet de Moscou és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra i l'Estat espanyol, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: