Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’obra ‘Max in Love’ apunt per la seva estrena

La representació protagonitzada per 7 adolescents tindrà lloc el dia 3 i 5 d’octubre al Teatre Tarragona

Els actors i actrius protagonistes de l'obra de teatre 'Max in Love' a Tarragona Els actors i actrius protagonistes de l'obra de teatre 'Max in Love' a Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Espectacles Marina Martínez
Dilluns, 25 Setembre 2017 12:48

El dia 3 d’octubre s’estrena, a les 21h, l’obra de teatre ‘Max in Love’ al Teatre Tarragona amb entrada gratuïta oberta a tota la ciutadania. L’espectacle és el resultat de la proposta educativa adreçada a alumnes de quart d’ESO impulsada per l’Ajuntament de Tarragona. Dirigida a joves d’entre 13 i 17 anys, ‘Max in Love-Respecta’m’ és una potent eina d’educació emocional que, en la versió desenvolupada a Tarragona, posa el focus en les relacions respectuoses entre iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal ‘Respecta’m’ iniciada a la ciutat l’any passat en l’àmbit d’oci nocturn i les festes locals.

Es tracta, doncs, d’una representació teatral protagonitzada per set actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària al municipi. En format de petites històries entrellaçades de la vida quotidiana, els joves actors i actrius convidaran els seus companys a reflexionar –d’una manera molt activa, lúdica i amb un punt divertit- sobre qüestions que els preocupen. Hi apareixen temes com la sexualitat, els dubtes, els tabús, la identitat sexual, l’alcohol i les drogues il·legals. La regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha explicat que “el projecte vol aconseguir la millora de les condicions ambientals i educatives dels nostres joves, prevenint les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en diferents contextos, alhora que afavoreix la reflexió sobre el consum d’alcohol i altres drogues”.

A més de l’estrena, més de 800 adolescents de les escoles de Tarragona assitiran a les dues representacions de l’obra que tindran lloc en horari de matí els dies 3 i 5 d’octubre al Teatre Tarragona.

El projecte

Aquest programa d’educació afectiu-sexual a través del teatre ha obtingut un reeixit a Lleida i és per això que Tarragona va decidir importar-lo connectant-lo amb la campanya ‘Respecta’m’. Prop de 50 adolescents van participar en els tallers per seleccionar els set protagonistes de la ciutat i han estat coordinats pel director de l’obra, Antonio Gómez.

Les entrades són gratuïtes i es poden passar a recollir a les taquilles del Teatre Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: