Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola Municipal de Música i la Cobla Cossetània oferiran un concert a Altafulla

Es tracta d’una jornada de treball conjunta que tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música d'Altafulla Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música d'Altafulla ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 09:35

L’Escola Municipal de Música d’Altafulla ha organitzat, aquest dissabte 20 de maig, una jornada de treball amb totes les agrupacions instrumentals del centre i la Cobla Cossetània. La jornada acabarà amb un concert conjunt de les dues entitats a les 18.30 h a la Sala Violeta. Pel que fa a la música, la Cobla i les agrupacions de l’Escola de Música interpretaran un seguit de sardanes.

La Cobla Cossetània és una formació musical tarragonina especialitzada en ballades de sardanes, concerts, cercaviles, processons, enregistraments i tot tipus de música per a cobla. La formació va ser fundada el 13 d’Abril de 2008 per un grup de músics amb les ganes de difondre la sardana i la música de cobla arreu de Catalunya i créixer a nivell professional i de grup.

Vinculada al Casal Tarragoní, entitat dedicada a la cultura popular en general i la sardana en particular, està formada per onze músics professionals de diferents edats dirigits per la directora i músic Elisenda Vilarrubias.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: