Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV vol ampliar el Campus Catalunya a principis del 2018

El rector sosté que les obres de l’Aulari començaran amb els fons de la universitat

Les obres de l’aulari del Campus Catalunya de la URV començaran el més aviat possible Les obres de l’aulari del Campus Catalunya de la URV començaran el més aviat possible AGNÈS LLORENS
Ensenyament Agnès Llorens
Dijous, 26 Octubre 2017 19:56

Començar les obres de l’aulari del Campus Catalunya el més aviat possible. Aquest és l’objectiu de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que espera el permís d’’obres de l’Ajuntament per a poder iniciar aquesta actuació “a principis de l’any vinent”, tal com indica el rector de a universitat, Joan Anton Ferré, que apunta que l’Ajuntament de Tarragona “encara no ha donat el vist-i-plau al projecte, però esperem que es faci quan abans”.

Tot i la situació complicada que travessa la Generalitat -pendent de l’aplicació de l’article 155 que podria posar en perill l’aportació del Govern per tirar endavant el projecte de traslladar els alumnes dels estudis d’educació al Campus Catalunya- és complicada, Ferré aposta per “tirar el projecte endavant”. Per a fer-ho realitat, la URV compta amb els fons provinents del amb un romanent de tresoreria de 2016, que poden suportar part del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: