Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola d’Adults de Roda de Berà obre el període de matriculacions

Els cursos gratuïts subvencionats i la formació bàsica han estat els que més èxit han tingut, amb el 38% i el 37% dels alumnes, respectivament

Curs de manipulador d'aliments a l'Escola d'Adults Municipal Mediterrani de Roda de Berà Curs de manipulador d'aliments a l'Escola d'Adults Municipal Mediterrani de Roda de Berà CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Setembre 2017 08:51

L’Escola d’Adults Municipal Mediterrani de Roda de Berà ha obert el període de matriculacions per al curs 2017-18. Ho fa després del tancament del curs passat en el qual es va registrar un increment de matrícules, amb 402 alumnes inscrits en algun dels 22 cursos oferts en formació bàsica -la més demanada-, tallers, dinamització social, formació específica o en els cursos de formació continuada del Femarec per a treballadors i persones en atur.

El curs anterior, la formació bàsica va aglutinar el 37% dels alumnes amb sis cursos, preparació per obtenir el títol d’ESO, llengua per a estrangers, català d’acollida, expressa’t en català, alfabetització i neolectora, i conversa en castellà. Pel que fa a la formació especialitzada es van oferir cursos d’anglès a diferents nivells, informàtica i ofimàtica. L’11% dels alumnes, 46 persones en total, van impartir un o varis d’ells.

Seguint les preferències dels alumnes, en quart lloc es troben els tallers de manipulació d’aliments, dels quals se’n van programar dos, i un de voluntariat per a la llengua, en colElaboració amb el consorci per a la normalització lingüística, una opció que va escollir el 8% dels inscrits.

L’Escola d’Adults ja ha publicat el nou programa d’activitats que segueix la mateixa línia que el curs passat amb una amplia oferta de formació. Les persones interessades en rebre informació sobre els cursos o formalitzar les matriculacions han d’adreçar-s’hi a l’escola, darrere de l’Ajuntament, trucar al 977 65 76 63, o bé enviar un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: