Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La meitat de les PIMES catalanes desapareixeran per no completar la seva conversió digital

La trobada empresarial per a emprenedors sobre les noves tendències arriba a Tarragona

Imatge d'arxiu d'un dels tallers realitzats per Fast Forward Sessions Imatge d'arxiu d'un dels tallers realitzats per Fast Forward Sessions FAST FORWARD SESSIONS
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 10 Febrer 2017 11:35

Les PIMES catalanes, com gran part dels professionals autònoms, experimentaran en els pròxims anys una gran transformació, ja que entre el 40% i el 60% de les actuals empreses desapareixeran per no haver-se adaptat al món digital, així ho han explicat els experts de la primera ‘Fast Forward Sessions’ de 2017, que ha celebrat la primera jornada formativa a Tarragona. Aquesta predicció i la certesa que només tindran èxit els nous comerços que enfoquin els seus negocis als anomenats millenials o natius digitals (persones nascudes a partir de l’any 2.000), han estat les dues principals conclusions de les sessions, en les que han assistit un centenar d’empresaris i emprenedors locals.

En la trobada empresarial sobre les noves tendències de l’era digital, s’ha impartit un taller pràctic sobre publicitat a Internet, a través de ‘Google Adwords’ i el protagonista del taller, Ramón Fabregat (Consultor de l’Agència de Màrqueting Online), ha recordat que “qui no estigui a la primera pàgina de Google està mort”, aclarint que “no es tracta d’estar per estar, sinó d’estar quan un usuari et busqui”.

Un dels ponents de la sessions, el director del postgrau en e-commerce i Cross Channel en Inesdi, Lluís Serra, ha destacat l’obligació de qualsevol empresa “a ser singular en un món cada cop més global”. També, ha estat defensor del discurs de la disrupció, assegurant que “actualment, un emprenedor ha de ser autònom amb glamur, diferenciant-se de la seva competència”. Aquest projecte ja ha recorregut més d’una vintena de ciutats i ha acumulat més de 3.000 participants en any i mig. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: