Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AEQT i APQUA tornaran a portar la química a la Setmana de la Ciència

Durant  cinc dies, els alumens de diversos centres del territori descobriran els processos químics que s'utilitzen 

Els alumnes participaran en tallers per conèixer els components químics utilitzats a la indústria. Els alumnes participaran en tallers per conèixer els components químics utilitzats a la indústria. CEDIDA.
Ciència Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Novembre 2016 12:07

La química tornarà a ser protagonista de la Setmana de la Ciència de la URV, i ho farà un any més de la mà de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i del Projecte APQUA de la pròpia Universitat Rovira i Virgili. D'aquesta manera, el proper dilluns 14 es donarà el tret de sortida als tallers d'APQUA, que un any més acolliran centenars de joves que podran experimentar amb la química com a protagonista. Durant aquests cinc dies, els alumnes de diferents centres del territori descobriran els processos químics que s'utilitzen en la indústria i en la recerca, i que serveixen per donar solució a molts dels reptes que afronta una societat que busca, en la ciència química, una millora constant de la qualitat de vida. Abans de l'inici dels tallers es durà a terme l'acte d'inauguració.

Acte d'inauguració 

El rector de la URV, Josep Anton Ferré, i la directora de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, Teresa Pallarès, encapçalaran la part institucional de l’acte d’inauguració, que es durà a terme el mateix dilluns 14 de novembre al Campus Sescelades, i que comptarà també amb la participació d’altres personalitats del món universitari i de la indústria química.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: