Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El congrés de recerca científica escolar ‘Recerkids’ arriba demà a la URV

L’alumnat de 5è i 6è de primària, durant el curs, ha investigat entorn la llum

4.700 alumnes de tot Catalunya han participat en aquesta edició 4.700 alumnes de tot Catalunya han participat en aquesta edició RECERKIDS
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Mai 2019 13:56

Tarragona rep demà el congrés de recerca científica infantil i escolar ‘Recerkids’. A partir de les 9.15 h, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, l’alumnat presentarà els resultats de les recerques que han desenvolupat durant el curs. Aquesta iniciativa pretén fomentar la ciència entre les generacions més joves.

En el congrés de Tarragona hi participaran nou escoles, 215 alumnes i 20 mestres. En tot Catalunya hi ha participat 110 centres educatius i 4.700 alumnes de 5è i 6è de primària. En aquesta edició de ‘Recerkids’ s’ha investigat entorn la temàtica de la llum.

El projecte està organitzat per la Secretaria d’Universitats de Recerca i el congrés de demà, compta amb l’ajuda de la URV, que cedeix l’espai i organitza tallers experimentals.

El passat 3 de maig es va celebrar el primer congrés a la UdL, Lleida i el dia 10 va tenir lloc a la UPC de Barcelona. Després del de Tarragona, la Universitat de Vic acollirà el darrer congrés, el 28 de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: