Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT de Tarragona votarà en contra d’uns pressupostos “penosos”

El grup municipal denuncia que PSC i PP tornen a supeditar la millora de la ciutat a la venda de patrimoni

El grup municipal del PDeCAT ha denunciat que “la immensa majoria de les inversions només es podran realitzar si es venen solars municipals" El grup municipal del PDeCAT ha denunciat que “la immensa majoria de les inversions només es podran realitzar si es venen solars municipals" INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 16:59

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) votarà en contra dels pressupostos municipals per l’any 2018 de Tarragona que l’equip de govern (PSC-PP) portarà al plenari previst per la setmana vinent. El portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, ha lamentat que “per tercer any consecutiu, socialistes i populars tornen a supeditar Tarragona a la venda de patrimoni” i ha qualificat els comptes de “penosos i absolutament decebedors”.

Abelló ha manifestat que “se’ls hauria de caure la cara de vergonya” i considera que l’equip de govern “s’està rient dels tarragonins”. A més, el portaveu del PDeCAT ha denunciat que “la immensa majoria de les inversions només es podran realitzar si es venen solars municipals, quan en els últims anys el govern no ha estat capaç de vendre’n ni un”.

Abelló considera deplorable que partides com la d’un milió d’euros per millorar l’espai públic dels barris i del centre de Tarragona, la de 500.000 euros pel Banc d’Espanya o la de 25.000 euros pel Pla de Biblioteques estiguin, totes elles, supeditades a la venda de patrimoni municipal.

D’altra banda, el Grup Municipal del PDeCAT també lamenta que no s’hagin inclòs cap de les seves propostes: “Fa més d’un mes que ens vam reunir amb l’equip de govern per donar a conèixer les nostres demandes”, ha recordat Abelló, que ha criticat que “ni tan sols s’han molestat en incloure la redacció del projecte Illa Corsini, acord aprovat per unanimitat en el passat plenari”. Abelló també ha afegit que “hi ha una manca absoluta de diàleg i una nul·la predisposició per arribar a acords per part de l’equip de govern”.

Finalment, Abelló ha explicat que “malauradament, però no em sorprèn, i ha assenyalat que l’equip de govern no és capaç de complir ni les seves pròpies propostes i promeses electorals: “És el cas, per exemple, del promès milió d’euros per als pressupostos participatius, també supeditat a la venda de patrimoni”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: