Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs reclama que es retiri la pancarta "Llibertat presos polítics" de l'Ajuntament de Cambrils

Imanol Rico (Ciutadans) titlla d'"irresponsable la utilització partidista que l'alcaldessa fa constantment de l'Ajuntament"

Pancarta penjada a la porta de l'Ajuntament de Cambrils en què es demana la llibertat dels presos polítics catalans Pancarta penjada a la porta de l'Ajuntament de Cambrils en què es demana la llibertat dels presos polítics catalans CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 12:10

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cambrils ha registrat una sol·licitud per demanar al govern local que retiri la pancarta d'Òmnium Cultural en què es demana "Llibertat presos polítics" de la façana de l'ajuntament. El portaveu de la formació taronja, Imanol Rico, ha insistit que "el consistori no ha d'utilitzar-se com a eina política d'uns pocs" sinó com "l'espai on gestionar els recursos municipals per millorar la vida de tots els veïns".

Per això, Imanol Rico ha titllat d'"irresponsable" la utilització partidista que l'alcaldessa Camí Mendoza fa constantment de l'Ajuntament. I ha denunciat que "aquesta sigui l'enèsima vegada que se li ha de sol·licitar a l'equip de govern d'ERC, PDeCAT i PSC que no faci una utilització partidista de les dependències municipals".

Finalment, el portaveu municipal de Cs ha manifestat que el seu grup seguirà treballant i defensant "la imparcialitat de les institucions". Tanmateix, ha convidat als responsables de la col·locació de la pancarta a "reflexionar sobre les accions sectàries que només condueixen a la divisió i a la confrontació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: