Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació rebutja la vulneració de drets bàsics que va succeir el 20-S

La Junta de Govern de la institució supracomarcal, reunida aquest divendres, ha emès una declaració institucional sobre el conflicte que es viu a Catalunya

El Palau de la Diputació de Tarragona El Palau de la Diputació de Tarragona DIPTA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2017 18:48

La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona, reunida avui divendres, 22 de setembre, emet la següent declaració en relació als fets que van succeir el 20-S. En primer lloc, el text recorda que el Ple de la Diputació de Tarragona ha manifestat en múltiples ocasions "el seu suport i la seva lleialtat a les decisions preses per les institucions del país, escollides democràticament pels catalans i les catalanes".

En la declaració, el govern d'aquesta Diputació expressa "el seu rebuig a qualsevol actuació que vulneri drets fonamentals o llibertats dels ciutadans i les ciutadanes, i reitera el seu compromís amb la democràcia, així com el respecte absolut a qualsevol expressió d'ideologia política".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: