Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC es congratula que l'OAC de Valls hagi renovat la certificació de qualitat

Els republicans recorden que l'Oficina d'Atenció al Ciutadà va ser un servei creat fa 16 anys pel govern d'ERC a Valls

Francesc Anguela (ERC), regidor de Transparència i TIC, a l'OAC de Valls Francesc Anguela (ERC), regidor de Transparència i TIC, a l'OAC de Valls CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Agost 2017 06:00

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls ha valorat amb especial satisfacció que l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Valls hagi renovat fa pocs dies la certificació ISO 9001 assolida l’any 2015. La ISO 9001, concedida per AENOR, certifica "la qualitat d'aquest servei municipal que es va crear fa 16 anys quan ERC governava a l’Ajuntament i en tenia l’alcaldia, i des de llavors s'ha consolidat com el centre principal d'informació i consultes dels ciutadans dels diversos serveis municipals", recorden els republicans. Enguany, l’OAC ha atès presencialment més de 32.000 persones i ha gestionat més de 40.000 trucades telefòniques. ERC valora de forma molt positiva la tasca realitzada fins el moment i demanen que se segueixi treballant com ara per ampliar i millorar el servei a la ciutadania en tots els àmbits de l’Ajuntament.

L’OAC actualment depèn de la Regidoria de Transparència i TIC, dirigida pel republicà Francesc Anguela, que felicita “a tot l'equip de l'oficina per mantenir els estàndards de qualitat tan elevats i el bon servei al ciutadà que estem oferint”. Així, un 98,2% de les persones que van respondre l’enquesta de satisfacció considera el servei com a «útil» o «molt útil» i en destaquen com a punts forts el poc temps d’espera en ser atesos (94,78%) i el bon tracte del personal (97,39%). Un 93,8% dels ciutadans enquestats considera que a l’OAC s’ha resolt la seva consulta o tràmit de manera ràpida i, en general, assenyalen les actuals dependències de l’oficina com adequades.

L’OAC es va posar en funcionament el 5 de març del 2001, sent l'alcalde de Valls Jordi Castells, després que ERC treiés els millors resultats electorals fins aleshores amb cinc regidors. Andreu Fernández era el regidor de Recursos Humans i Organització Interna i es va encarregar d’impulsar l’OAC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: