Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

C's denuncia el mal estat del parc Molí de Vent de Torredembarra

Javier Ramírez (C's) insta a l'Ajuntament a "condicionar el parc abans de setembre", ja que és "una zona en la qual molts nens juguen durant el curs escolar"

Imatge captada per Ciutadans del Parc del Molí de Vent de Torredembarra Imatge captada per Ciutadans del Parc del Molí de Vent de Torredembarra CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Agost 2017 08:25

El Grup Municipal de Ciutadans (C's) a Torredembarra ha denunciat el mal estat en el qual segueix el parc del Molí de Vent, després que el govern municipal rebutgés una iniciativa del grup de l'oposició per condicionar-ho al·legant "que ja estava previst". El regidor de C's, Javier Ramírez, ha lamentat "la brutícia, les pintades i la deixadesa de les instal·lacions".

Javier Ramírez,ha recordat que "C's va reclamar a la Regidoria de Via Pública i Manteniment una major implicació i dedicació per solucionar les deficiències de Torredembarra des que van entrar en el consistori". Per això, els ha instat a "condicionar el parc perquè estigui en perfectes condicions abans de setembre, just quan comenci el nou curs escolar i on molts nens i nenes juguen en sortir del col·legi". També, ha assenyalat que "aquesta iniciativa ha arribat a la casa consistorial a través dels mateixos veïns de Torredembarra amb més de 200 signatures per al seu condicionament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: