Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lluís Suñé nega haver comès cap frau elèctric

El regidor agraeix les mostres de prudència dels socis del govern, el PDECAT-Unió i la CUP i, en canvi, acusa PP, C's i Avui Democràcia de voler "destrossar" el govern

Lluís Suñé, al centre, durant el ple extraordinari de dijous passat a Torredembarra Lluís Suñé, al centre, durant el ple extraordinari de dijous passat a Torredembarra J.CARTANYÀ/ ARXIU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 23 Febrer 2017 19:41

El regidor d’Acció Social de Torredembarra, Lluís Suñé (ABG), va trencar ahir oficialment el silenci davant les informacions que el vinculaven amb un presumpte frau de la xarxa elèctrica al bar que va regentar fins al desembre. En un comunicat, l’edil assegura que “no ha manipulat cap connexió a la xarxa elèctrica” i ha anunciat que està preparant denúncies contra les “actituds bel·ligerants i infames” en contra seva.

Suñé ha agraït les mostres de "prudència i confiança" mostrada pels seus regidors i pels seus socis de govern. A l’oposició, el regidor d'Alternativa Baix Gaià (ABG) també considera molt prudent l'actitud del regidor de la CUP i dels regidors de la coalició local de PDCAT i Unió, als qui dona "moltes gràcies".

Pel que fa als grups de l'oposició que van forçar el ple extraordinari - PP, C’s i Avui Democràcia-, Suñé afirma que porta mesos treballant per "destrossar" el govern municipal, i considera que "ha creuat constantment les línies vermelles de la vida personal i pública del regidors del govern". El regidor torrenc els adreça un missatge: "Parlen d’ètica, però cal recordar que alguns d’ells van participar en el govern de l’anomenat Cas Torredembarra, format el 2008, gràcies a el vot d’una regidora trànsfuga del PSC".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: