Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona sanciona dues empreses per no tenir legalitzada l'activitat

Les companyies emmagatzemen gra i farines als polígons Riu Clar i Entrevies

L'Ajuntament ha iniciat un expedient sancionador a 2 empreses dels polígons Entrevies i Riu Clar per no tenir legalitzada la seva activitat L'Ajuntament ha iniciat un expedient sancionador a 2 empreses dels polígons Entrevies i Riu Clar per no tenir legalitzada la seva activitat AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dijous, 25 abril 2024 00:47

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat diversos expedients sancionadors a dues empreses per no tenir legalitzada la seva activitat. Es tracta de 23 naus de l'empresa Ership S.A., del polígon Entrevies; i vuit naus de Noatum Terminal Tarragona S.A., del polígon Riu Clar, que es dediquen a l'emmagatzematge de gra i farines. La multa econòmica per aquest tipus d'infraccions que preveu el consistori és de 15.000 euros.

L'obertura dels expedients s'ha fet a partir d'una inspecció que va fer la Guàrdia Urbana a petició del departament d'Activitats municipal, que periòdicament revisa que les empreses desenvolupin la seva activitat legalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: