Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona convoca una manifestació aquest dissabte

La mobilització vol culminar la campanya a peu de carrer de recollida de queixes i reclamacions de persones usuàries dels centres sanitaris

Imatge d'arxiu d'una pancarta del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, al CAP Jaume I de Tarragona Imatge d'arxiu d'una pancarta del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, al CAP Jaume I de Tarragona GTDSPT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 05 abril 2024 20:57

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona  convoca una gran manifestació per aquest dissabte 6 d'abril, dia abans del 7 d'abril "Dia mundial de la salut". Amb el lema "Denunciem les mancances de la sanitat pública. Fés sentir la teva veu!', la manifestació sortirà a les 18 h, des de la plaça Imperial Tàrraco. Amb aquesta mobilització, el Grup vol culminar la campanya a peu de carrer de recollida de queixes i reclamacions de persones usàries dels centres sanitaris.

El Grup, tant en la campanya de l'any anterior com la d'aquest any, ha recollit queixes-reclamacions de la ciutadania per temes com les llistes d'espera, proves diagnòstiques, visites especialistes, operacions, etc... En matèria d'atenció primària, el col·lectiu ha aprofitat per donar informació sobre les "nefastes atencions que es van produint en tots els centres sanitaris". L'objectiu de les reclamacions, i de les taules informatives a peu de carrer ha sigut  "evidenciar el mal funcionament de la sanitat pública del camp de Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: