Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Porrera reconverteix Lo Teatret en un espai ciutadà

El nou equipament, finançat per la Diputació, compta amb una sala per a les entitats del poble, un pis de lloguer i un espai de restauració

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat Lo Teatret, acompanyada de l'alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia, i l'alcalde de Falet, Carlos Brull La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat Lo Teatret, acompanyada de l'alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia, i l'alcalde de Falet, Carlos Brull DIPTA.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2024 21:53

Aquest dimecres s’ha inaugurat a Porrera el nou espai ciutadà de Lo Teatret i l’Antic Cafè, rehabilitat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona (la institució hi ha invertit un total de 225.805 euros). Ara l’espai compta amb una sala per a les associacions del municipi, un pis de lloguer a la planta superior i una zona de restauració. Davant de veïns i veïnes del municipi, l’acte ha estat presidit per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia. També ha comptat amb l’assistència del president del Patronat de Turisme de la Diputació i alcalde de Falset, Carlos Brull.

Amb la rehabilitació de l’edifici de Lo Teatret i l’Antic Cafè, que fa 3 anys va passar a titularitat municipal, Porrera “disposa de nous equipaments públics per a la ciutadania i recupera un patrimoni històric, cultural i social molt estimat per la població”. Així ho ha fet constar la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, durant l’acte d’inauguració, tot afegint que aquesta actuació “contribueix a frenar el despoblament al municipi”. En aquest sentit, l’espai inclou un pis de lloguer a la planta superior, que se suma als tres pisos més que l’Ajuntament de Porrera impulsa al municipi amb l’objectiu de lluitar contra el despoblament.

Finalment, Llauradó ha destacat “la importància de disposar d’equipaments amplis, cèntrics i en bones condicions com el que avui inaugurem, espais que dinamitzen la vida social i cultural als municipis i que, alhora, contribueixen a garantir la igualtat d’oportunitats arreu de la demarcació”.

De la seva part, l’alcalde de Porrera ha destacat el gran suport de la diputació de Tarragona als municipis i, en concret, a la reforma de Lo Teatret per a ús ciutadà que, segons ha afegit, contribuirà a dinamitzar el municipi i a assentar-ne la població. Serà, per tant, segons l’alcalde, una eina contra el despoblament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: