Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els avis de Tarragona reclamen amb una enlairada de globus la llibertat dels presos polítics

Els Avis i Àvies per la llibertat de Reus acompanyen als avis tarragonins en la concentració de dimarts al pla de la Seu

Concentració d'avis tarragonins i reusencs al pla de la Seu Concentració d'avis tarragonins i reusencs al pla de la Seu TAC12.TV
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2018 08:33

Els avis tarragonins han reclamat aquest dimarts la llibertat dels presos polítics en una concentració al pla de la Seu. Davant de la catedral, els avis han enlairat 124 de globus grocs, tants globus com dies porten a la presó els líders de l’ANC, Jordi Sánchez, i d'Òmnium, Jordi Cuixart.

Aquesta vegada, però, els jubilats tarragonins no han estat sols. Els activistes Avis i àvies per la llibertat de Reus han vingut a donar-los suport en les seves reivindicacions. Tant és així, que tarragonins i reusencs estudien realitzar accions conjuntes per seguir reivindicant la llibertat de tots els presos polítics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: