Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dibuixos per a refugiats, del Vendrell a Grècia

L'Oficina Jove del Baix Penedès acull una exposició fotogràfica sobre les postals que els vendrellencs van dibuixar en una meitat i que els refugiats de guerra van acabar de dibuixar a l'altra

L'acció 'Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi' ha unit vendrellencs amb refugiats de guerra a través de postals L'acció 'Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi' ha unit vendrellencs amb refugiats de guerra a través de postals CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Febrer 2018 19:25

El proper dimarts 20 de febrer, a les 12 h, a l’Oficina Jove del Baix Penedès, tindrà lloc la inauguració de l’exposició 'Objectiu assolit', una mostra fotogràfica sobre l’acció 'Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi', organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i Jove Baix Penedès.

A l’aparador Jove es podran veure les fotografies d'un procés que va començar el 28 d'octubre amb 'The Big Draw', la festa del dibuix que va tenir lloc a la plaça Nova, durant la qual els vendrellencs van fer un dibuix en la meitat d'unes postals. Gràcies a l'organització Open Cultural Center, aquestes postals van viatjar fins a Polikastro Cultural Center, un centre de refugiats de la guerra de Síria situat al nord de Grècia, on es van acabar de fer dibuixos a l’altra meitat.

D’altra banda, el dijous 8 de març, a les 18 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, l'organització Open Cultural Center farà una taller a través del conte 'Amic meu!', que explica el viatge dels refugiats a partir d’explicacions i dibuixos fets per infants. Es tracta d’un projecte d'aquesta entitat que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar la població sobre la realitat de milers de refugiats desplaçats a causa de la guerra durant mesos i anys, empobrint-se cada dia i estancats en un present sense solucions.

Amb aquests dos actes es conclou l'acció 'Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi', mentre ja s’està treballant en la preparació de l’acció del proper 'The Big Draw', que es farà a l'octubre de 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: