Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a favor de La Marató

La major part dels actes solidaris del municipi es realitzaran aquest dissabte 16 de desembre

El festival de dansa de l’Escola de Dansa Montserrat Sotero serà una de les activitats a favor de La Marató de TV3 El festival de dansa de l’Escola de Dansa Montserrat Sotero serà una de les activitats a favor de La Marató de TV3 CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 16:44

A La Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a les malalties infeccioses, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se suma amb diversos actes que començaran aquest divendres 15 de desembre amb una cantata d’alumnes de l’Escola Mestral al poliesportiu cobert i el festival de dansa de l’Escola de Dansa Montserrat Sotero.

El gruix d’activitats serà el dissabte, per quan s’ha programat un campionat solidari de judo i un festival de rítmica. A la tarda, a partir de les 18h, al pavelló poliesportiu les diverses entitats organitzadores, amb el suport de l’Ajuntament, han preparat diverses activitats: una tómbola, actuacions, partides de bingo, playback, venda de llibres, venda de treballs manuals i un sopar. L’endemà diumenge 17 de desembre es realitzarà un partit de futbol femení i un festival de patinatge.

El programa complet d’activitats previstes, juntament amb els horaris, es pot consultar al web: www.vandellos-hospitalet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: