Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una manifestació clourà els actes del desè aniversari del tancament de la Tabacalera

La plataforma d'entitats Oppida convoca la manifestació 'Salvem la Tabacalera', aquest dissabte 25 de març, a les 11:30h, al Banc d'Espanya

La plataforma ciutadana Oppida ja ha recollit més de 1.400 signatures a favor d'un centre social i cultural autogestionat a la Tabacalera La plataforma ciutadana Oppida ja ha recollit més de 1.400 signatures a favor d'un centre social i cultural autogestionat a la Tabacalera JOSEP CARTANYÀ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Març 2017 19:59

Els actes de "celebració" del desè aniversari del tancament de l'antiga fàbrica de la Tabacalera de Tarragona clouran aquest dissabte 25 de març amb la manifestació ciutadana 'Salvem la Tabacalera', convocada per la plataforma d'entitats Oppida. La manifestació s'inciarà a les 11:30h des del Banc d'Espanya -com a símbol d'un altre espai abandaonat- i recorrerà els carrers de la ciutat fins arribar a la Tabacalera. La mobilització finalitzarà amb la lectura d'un manifest per part de l'actor tarragoní Oriol Grau i l'actuació de blues de Whiteboy White. 

Oppida, col·ledctiu de treball que aglutina i representa a 39 entitats de la ciutat ja ha recollit més de 1.400 signatures de suport per demanar la cessió a l'Ajuntament del magatzem 6 de la Tabacalera per a la creació d'un centre social i cultural autogestionat. La plataforma considera que "la Tabacalera no pot esperar el ritme de l'administració" i per això proposen començar a treballar a l'espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: