Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta Teatralitzada del Cementiri Municipal de Valls torna el 17 de juliol

L'historiador Àngel Gasol, amb la col·laboració del Grup de Teatre Principal, acompanyarà els visitants descobrint alguns dels secrets que amaga el cementiri

Imatge d'arxiu del Cementiri Municipal de Valls Imatge d'arxiu del Cementiri Municipal de Valls ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Juliol 2023 18:10

Com cada any, dins de la programació "Estiu Actiu", el Centre Cívic de Valls organitza un reguitzell d'activitats estiuenques que implica el teixit associatiu vallenc. Una de les activitats més sol·licitades any rere any, és la Ruta Teatralitzada al Cementiri Municipal de Valls que realitza l'historiador vallenc, Àngel Gasol, amb la col·laboració del Grup del Teatre Principal (GTP). I és que l'èxit és tant gran, que porta gairebé una dècada exhaurint les entrades per cada un dels dos passis que es programen any rere any.

Els qui vagin a veure la ruta teatralitzada del cementiri descobriran històries i secrets que s'amaguen en aquest espai.

La propera cita al Cementiri Municipal de Valls serà, el proper dilluns 17 de Juliol, en dues sessions (22:00h i 23:15h). El primer passi ja té les entrades exhaurides i queden les últimes del segon.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: