Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus rebrà al novembre una fira per potenciar el turisme de muntanya

Una quinzena d’estacions d’esquí prendran part en la primera edició de la mostra SnowFun, que tindrà lloc a firaReus amb entrades a 5 euros

La presentació de l'esdeveniment va tenir lloc ahir a Barcelona La presentació de l'esdeveniment va tenir lloc ahir a Barcelona XAVI TURU
Turisme Xavi Turu - Reus Digital / GDDCT
Divendres, 23 Juny 2017 08:51

Arriba a Reus, de la mà d’Esquiades.com, la gran fira per a tots aquells aficionats a la neu i al mateix temps per tot aquell públic que tingui curiositat per aquest sector. El cap de setmana de l’11 al 12 de novembre, i amb entrades a 5 euros, la capital del Baix Camp gaudirà d’una experiència fins ara única en el territori. Una quinzena d’estacions d’esquí, tant de Catalunya com de l’Estat espanyol, ja han confirmat la seva assistència a l’esdeveniment per poder exposar les seves marques i potenciar el turisme de neu i de muntanya des de Reus.

En aquesta primera edició de l’SnowFun es vol donar el tret de sortida a la temporada de neu i, al mateix temps, promocionar l’esquí i la resta d’activitats que envolten l’apassionat món del fred, la neu i els paisatges de muntanya. SnowFun no només estarà dedicat a tot aquell públic més experimentat dins del sector, sinó que s’intentarà donar sortida a totes aquelles persones no tan expertes en el tema. Les excursions en parella, en família o amb el grup d’amics, també són alguns dels principals trets culturals que vol transmetre l’esdeveniment.

En l’acte de presentació, dut a terme ahir a l’espai Provença de Barcelona, hi van estar presents l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor de Promoció Econòmica, Marca Arza, i el gerent d’Esquiades.com, Rafael Fuertes. L’alcalde de la capital del Baix Camp va fer referència a la bona situació estratègica que té la ciutat de Reus i la grandària i experiència que la ciutat està assolint a mesura que passen els anys. Pellicer va afegir-hi que “Reus s’està convertint en un “referent dins l’àmbit de les fires i grans congressos”. Un dels altres fets que va destacar l’alcalde va ser la bona comunicació que hi ha entre Fira Reus, Redessa i l’Ajuntament de la ciutat. En aquest sentit, va indicar que “l’objectiu de la ciutat és el de generar ocupació i oferir activitat econòmica”.

Fuertes, per part seva, va tancar l’acte afirmant que “volem que tothom gaudeixi de l’esdeveniment, ja que és una fira per a tots els públics”. L’emprenedor va revelar que creu “en el turisme de la neu” i que aquesta “fa gaudir petits i grans”.

Una fira amb cinc espais per gaudir de la neu

SnowFun portarà a Reus tota una sèrie de noves tecnologies lligades al món de la neu. El simulador més avançat del món, procedent d’Alemanya, serà el plat fort i estarà present en aquesta primera edició. A banda, el recinte disposarà de cinc espais per al públic en els quals es duran a terme, entre d’altres activitats, tallers, xerrades i conferències i conèixer les últimes tecnologies per gaudir al màxim de la neu i l’esquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: