Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet acollirà per primera vegada la fira de la tòfona negra

L'objectiu de la fira és donar a conèixer aquest fong i promocionar el seu ús en les cuines domèstiques i professionals

La tòfona es convertirà en protagonista de la fira de Vimbodí i Poblet La tòfona es convertirà en protagonista de la fira de Vimbodí i Poblet ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Gener 2024 16:14

Vimbodí i Poblet acollirà per primera vegada la fira de la tòfona negra. No obstant, aquesta és la setena edició, ja que fins a l'any passat se celebrava a Vilanova de Prades. L'objectiu de la fira és donar a conèxier aquest fong i promocionar el seu és en les cuines domèstiques i professionals.

La cita, tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de gener a la zona del recinte del pavelló poliesportiu. Hi haurà el mercat de la tòfona fresca i productes KM0, amb degustació de vins i tapes amb aquest producte, diferents showcookings de xefs amb Estrella Michelin, una jornada tècnica i el 7è Concurs de Gossos tofonaires al camp de futbol.

Les instruccions per participar en el mercat ja estan obertes i la normativa es pot consultar a la web de l'Ajuntament: www.vimbodiipoblet.cat

La fira l’organitza l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Tòfona de la Conca i l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: