Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torroja del Priorat prepara la Nit de Vins

Diversos cellers participaran en aquesta tradicional jornada gastronòmica del proper dissabte 19 d’agost, a les 19 h

Torroja del Priorat celebrarà la tradicional Nit de Vins Torroja del Priorat celebrarà la tradicional Nit de Vins DOQ PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Agost 2023 17:30

La tradicional Nit de Vins de Torroja del Priorat tindrà lloc a la Bassa de Torroja dissabte 19 d’agost, a les 19 h. L’acte, organitzat per l’Ajuntament del municipi, s’allargarà fins a la mitjanit.

Les degustacions, que inclouen la copa i la bossa porta copes, tenen un preu de 15 euros. Els assistents podran realitzar tastos gastronòmics i també descobrir i comprar productes artesans.

Cellers participants

La jornada gastronòmica comptarà amb la participació dels cellers de la vila de Torroja: Bodega Bravo Escós, Celler Aixalà i Alcait, Celler Cristian Francès Bretón, Celler Escoda Pallejà, Cellers Sabaté Franquet, L'Infernal, Sabaté i Mur Vinaters i Terroir al Límit i també els cellers convidats: Costers del Priorat, Celler Família Torres Priorat i Perinet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: